Over Inter Civiel

     Projectmanagement  & Advies

OVER INTER CIVIELTot de werkzaamheden van Inter Civiel behoren ondermeer het (technisch) adviseren en begeleiden van civieltechnische projecten.


Door ons uitgebreide netwerk bij opdrachtgevers, ingenieursbureaus en aannemers weten wij wat er van de huidige managers gevraagd wordt en bieden hiervoor de  juiste oplossing.


Veelal zijn wij in staat binnen 24 uur assistentie en ondersteuning te bieden. Informeer naar de mogelijkheden!WIE ZIJN WIJ

Inter Civiel is opgericht door Twan van Berkom. Na zijn HTS-studie Civiele Techniek heeft hij meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als calculator, bedrijfsleider en directeur bij aannemersbedrijven in de wegenbouw. Hierdoor is een ruime ervaring op het gebied van planvorming, haalbaarheidsstudies, ontwerp, kostendeskundigheid en uitvoeringsbegeleiding aanwezig.


Daarnaast behoren personeels-, materieel- en financieel management tot de dagelijkse kerntaken.


Tevens is hij enkele jaren voorzitter geweest van de Sociƫteit Infra Brabant en vertegenwoordiger van de afdeling Infra voor Bouwend Nederland bij gemeentelijk overleg in een Oost-Brabantse gemeente.


Door onze ruime ervaring zijn wij in staat problemen tot een nuchter en helder vraagstuk om te buigen en daarbij een   passende oplossing te bieden. Wij zijn ook als sparringpartner en onafhankelijk adviseur in te zetten binnen organisaties of tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Inter Civiel         Kolgans 8         5221 GC        's-Hertogenbosch         Telefoon:   06 - 40 19 06 08        KVK:  61010634          email :   info@interciviel.nl